Uncategorized

Uppdatering på flytten

Hej allesammans jag hoppas ni har det bra och att ni inte är arga för att jag inte har varit inloggad i måndags och tisdags? Anledningen till varför var att jag har nu äntligen flyttar och måndagen den 1 var inflyttningsdatumet och vi höll på med att skruva ihop möbler och packa upp lådor så vi skulle kunna bo här över huvud taget haha.

Där blev liksom inget tillfälle till att vara inne och ta en stund till att finnas där för er när jag har så mycket runt om kring mig tyvärr. Vi har spenderat dom senaste dagarna med att packa upp och göra i ordning så v i det kan kännas som ett hem. Det är super viktigt för mig att jag känner mig bekväm och trygg annars så är jag uppjagad när jag ska försöka att spå åt er.

Planen är i alla fall att jag ska vara inloggad ikväll några timmar i alla fall om där är någon som har väntat på mig kanske?

Det är så svårt att få till ett lugnt space till att kunna spå någon på i alla fall för mig för vi har flyttat till en lägenhet nu och innan så har jag alltid jobbat i min studio där som jag har haft i snart 6 år. Så det var ett ställe där jag känner mig trygg och jag vet vad jag kan förvänta mig i energier och volymen på omgivningen. Här är det att jag jobbar hemifrån och att jag kan inte riktigt känna in mig i energierna från alla andra i huset vi bor i.

Jag är däremot helt övertygad om att det kommer gå jättebra med att spå er så det är inget ni behöver oroa er för utan allting är 100% under kontroll.

Tack för att ni har väntat på mig så höres vi ikväll

// Jeppe

Comments Off on Uppdatering på flytten