Uncategorized

Gåvor och Förälskelse Del 1

Så nu äntligen så har jag möjligheten till att sitta ner och få börja skriva på en av dom blogginläggen som jag har lovat er så fruktansvärt länge. Jag har samlat så mycket information jag har kunnat utan att gå overboard. Helt för att ge er ett ärligt perspektiv på något som är väldigt verkligt för oss som spår eller är på något sätt är involverade i någon form av ockult utövande. Så jag vill dela med er hur det är för oss och för dom runt oss när man blir förälskad i någon som har gåvor och hur det är för oss att dela den sidan och världen med någon vi älskar.

Jag har intervjuat några från linjen där jag jobbar och om du har varit på linjen så vet du säkert vem dom är annars så är det bara att leta för dom är alla ensamma med sina namn och sina personligheter.

Jag tänker börja med att dela vad jag pratade med Viola om! Viola är en av dom roligaste och öppnaste människorna jag har haft nöjet att lära känna i mitt liv. Hon och jag brukar skämta om att hon har adopterat mig mot min vilja så tonen mellan oss är alltid väldigt munter.

Jag trodde om jag är helt ärlig och genomskinlig, när jag väntade på att viola skulle svara när jag ringde för att fråga om hennes åsikt och personliga erfarenhet kring ämnet så tänkte jag att jag kommer få höra en hel del mörka historier om hur hon inte blev accepterad och att hon har valt att leva i hemlighet med sina gåvor. Jag var beredd på att detta projektet skulle dra ner mig i en djup pool av förtryck och självhat. Tråkigt nog så känner jag att det vore realistiskt om man använder världens historia som en bas för hur människor som vi har blivit behandlade i samhället.

Jag började med att fråga Viola om hennes förhållande och hon sa att hon och hennes man har varit gifta i jättemånga år och att dom har en öppet relation till hemligheter och är helt brutalt ärliga med varandra. Jag blev så inspirerad när jag pratade med henne och det var speciellt sättet hon beskrev sin man som gjorde mig rofylld.

Jag började med att fråga om hur det är för oss att bli förälskade och hon svarade att det är väldigt annorlunda mot hur vanliga människor blir det. Vi kan inte under några omständigheter dölja våran förälskelse. Våra kunder märker av hur vi blir upplyfta och hur vi har fått en ny kyss av ödet till att fortsätta hjälpa dom runt omkring oss. Våra sinnen förstärks och vi känner det som om våra sanna jag syntes för allmänheten utan att vi kan eller vill dölja dom. Viola sa att hon hade inte pratat med sin man om hennes gåvor fören dom var gifta och hon väntade deras första barn tillsammans. Jag frågade om det var något hon hade låtit vara hemligt för honom men hon svarade nej. Det handlade mer om det att dom var båda så involverade i att jobba tillsammans på samma arbetsplats så i själva verket så blev det ingen diskussion av det. Det som verkligen drog i gång diskussionen var att viola såg en annons för ett företag som liknade denna linjen som vi nu alla jobbar på och det var när hennes intresse för att leva på hennes gåvor väcktes. Hon förklarade för sin man i alla enkelhet och hon fick inget mer än ett possessivt bemötande och uppskattning från honom.

Viola berättade att i deras förhållande så är det en del av vardagen att hennes man ber henne känna in något åt honom och att hon blir bedd att använda sina gåvor till att hjälpa honom med en bred lista på vardagliga bekymmer.

Min sista fråga till viola var när hennes man pratar med andra om henne, visar han då att han stöttar henne eller undviker han konversationen om vad hon gör? Jag fick ett väldigt snabbt och muntert svar på att han är den som skryter mest om hennes gåvor och är oerhört stolt för att berätta om dom otroliga sakerna hans fru kan åstadkomma.

Violas profil har nummer 536

Jag tog initiativet att ringa till Leah en relativt sen kväll och jag var nervös på grund av att jag och Leah hade upp till den punkten aldrig pratat med varandra, över telefon i alla fall. När hon svarade så var där runt tre minuter där både hon och jag försökte få grepp om vem det var vi pratade med. Där har inte varit någon direkt kommunikation mellan oss två utan bara i arbetsgrupper som vi båda två jobbar i. När vi båda två fick ett hum om vem den andra var så var det som om två gamla vänner äntligen fick chansen att prata igen i sina hektiska scheman. Jag och Leah pratade i över två timmar och vi diskuterade allt från bloggar till energier. Kan kan inte sträcka det nog att Leah är den typen av kvinna som du vill känna och kalla för vän. Hon har en pulserande energi över sig som osar accepterande och nytänkande. Vårat samtal var verkligen givande.

I Leahs fall så behövde jag inte ställa några frågor utan dom vävdes in i konversationen vi hade och jag kunde plocka ihop lite svar här och där. Jag blev oerhört imponerad när Leah sa att hon och hennes man har varit gifta i lite drygt 40 år. Jag ville spinna vidare på teorierna som jag började skapa efter samtalet med Viola och Leah förstärkte det som jag nyligen fått höra.

Leah kunde inte komma ihåg hur just hon berättade för sin man om hennes gåvor utan att det har alltid varit en naturlig del av deras kommunikation. Jag fick veta att Leahs man har ett ursprung som är väldigt involverade i spirituell tro och där organiserad religion inte är normen. Jag konstaterade att hon har haft riktig tur i att ha hittat honom för att hitta någon även idag med ett så öppet sinne är måttligt ovanligt måste jag säga. När jag nu sitter och försöker sammanfatta mitt samtal med Leah så märker jag att det hon mest av allt gjorde var att ge mig ett nytt perspektiv på hur jag skulle presentera detta till er. Jag gick in ett telefonsamtal med en person som jag aldrig mött eller pratat med och vad det resulterade i var att jag, en person som är realistiskt med ett något pessimistiskt perspektiv kände mig trygg och sedd. Jag hoppas det är just den känslan som ni som har lyxen till att kunna ringa oss på linjen känner efter våra samtal. Jag har aldrig tidigare varit den mottagande individen av den typen av öppenhet tidigare, åtminstone inte utan att samtalet har varit omlindat i skämt och ironi.

Leah berättade inte om det var så att hennes man söker upp hennes hjälp med sina egna funderingar men jag upplevde det som om att hon antydde att han är tillräckligt spirituell för att känna in människor själv. Något som jag såg till att fråga henne om däremot var hur hennes man pratar om hennes jobb och talanger med dom runt omkring. Svaret jag fick var att han är otroligt stöttande och visar en respekt och stolthet för arbetet och tjänsten hon utför. Hon gav mig intrycket att han är den personen som med visdomen som kommer med åldern så har han utan tvekan insett tjänsten hon gör för alla dom vilsna själarna som ringer till henne för råd och vägledning. Jag tror att deras djuprotade kärlek är inget mindre än en inspiration för oss med gåvor, att det är inte bara att hitta någon att dela ett liv med utan det är att hitta någon som man själv vill stötta utan en tanke på sin egen ambition. Ett liv som är utan förväntningar, en väg som leder till att två blir en och tillsammans så är där rena energier.

Leahs profil har nummer 258

Nu har vi kommit till slutet av del 1 på denna miniserien! Jag hoppas jag har börjat få några av er att tänka om lite? Jag visste inte helt vad mitt mål med detta var förrän jag faktiskt började och nu efter att ha skrivit om två av dom fyra intervjuerna så märkte jag att ödet har sitt sinne för ironi. Jag började med Viola och sedan Leah och avslutningen är en annan agent och till sitt jag själv och mitt förhållande. Jag blev överraskad över hur possessiva dessa intervjuerna är och måste tyvärr beklaga mig över att säga att nästa del har en tyngre underliggande ton men dom berättelserna är minst lika viktiga och det jag nu vet att jag vill få ut är ett brutalt perspektiv på en gömd och mystisk värld som vi lever och jobbar i. Allt detta för att ni ska kunna ha en verklig insikt bakom några av oss som svarar i telefonerna när ni ringer!

//Jeppe

Comments Off on Gåvor och Förälskelse Del 1