Uncategorized

Ansiktsläsning !

Det sägs att vi kan utläsa grundläggande delar av vår personlighet genom en persons ansiktsform! Om det stämmer är upp till dig att bedöma!

Det runda ansiktet

Kännetecken : Stor bredd mellan de övre kindpartierna, bred panna. Nyckelord : stabilitet, kontinuitet, vårdande, balans
Du är oftast diplomatisk och vill att allting ska fungera lätt och smidigt. Du har stora behov av att vistas i en trygg miljö där empatin dominerar. Förståelse är ett nyckelord och din tro på det goda inom varje människa är stark. Du väljer ofta ett yrke som har en hjälpande och stödjande funktion och du är ofta den som håller ihop en grupp. Du intar ofta den lyssnande rollen vilket människor i din omgivning uppskattar stort. Du trivs allra bäst i hemmiljö och bland nära och kära och du är otroligt barnkär. Ofta attraheras du av en levnadsglad och utåtriktad person.

Det triangelformade ansiktet

Kännetecken : markerade kindben och markerad haka, smalare panna, mindre avstånd mellan ögonen. Nyckelord : Energisk, praktisk, ihärdig
Du uppfattar världen som spännande och intressant och du är nyfiken på mycket. Du älskar umgänget med andra människor och lägger mycket tid på att umgås. Du tycker mycket om olika utomhusaktiviteter och gör hellre saker med andra än bara sitter ner och samtalar. I ditt arbetsliv så ger du allt och du vet att du klarar att fullfölja de delar som ingår. Även om du inte själv är övertygad om din potential så ser andra din flitighet och din kunskap. På din lediga tid så är det oftast full fart och det är ofta du som tar initiativ till olika aktiviteter bland dina vänner. Du dras ofta till människor som är praktiska och som kommunicerar med tydlighet.

Det fyrkantiga ansiktet :

 

Kännetecken : låg, bred panna, markerat och brett käkparti. Nyckelord : förnuftig, praktisk, strukturerad.
Du har många kompetenta egenskaper och drag och du använder de mycket och gärna. Du fullföljer alltid oavsett ev hinder i det du tänkt göra. I yrkeslivet är du organiserad och har stor disciplin, du har förmågan att få allt att flyta på. Du uppskattas för din noggrannhet och flitighet. Du har ofta en väl vald skara av vänner och du kan ha en lugn och trygg inverkan på andra. Du är självständig och trivs också bra i ditt eget sällskap. Du söker ofta en partner som kan ge trygghet och hängivenhet och vill ha en stabil grund i förhållanden. Du väljer ofta en partner som kan ge dig mycket energi.

 

Det ovala ansiktet :

 

Kännetecken : högre och längre panna, mer långsmalt ansikte.
Nyckelord : intuition, fantasi, kreativitet, sensibilitet.
Du attraheras av det inre och av förnimmelser. Du har ett magiskt seende på livet och du “känner” mycket och pga av din känslighet så vill du utforska ditt och andras inre värld. Du trivs bäst när du följer din inre ström och slipper stressa. Ofta har du ett yrkesliv som sammanfaller med dina intressen vilket är nödvändigt för att du ska kunna ge allt. Men även fast du har ett jobb du inte trivs med så gör du alltid det som krävs. Du älskar djupa och öppna samtal med människor du känner förtroende för. I partnerskap så är du romantisk och känslig och du söker ofta en relation som bygger på ömsesidiga intressen och en attraktion för varandras djupare tankar. Din partner bör vara kärleksfull och lyhörd, någon som ser hela dig.
Ljus och Kärlek
Thilde

Comments Off on Ansiktsläsning !