Uncategorized

Unika Kund!

Hej allesammans! Jag hoppas att ni har det bra och inte går igenom en allt för prövande tid just nu? I och med att jurdgubbsmånen har precis varit väldigt aktiv i våra liv vilket har lett till att vi har börjat ifrågasätta våra relationer med människor runt om kring oss men men det är inte det jag skulle skriva om idag tänkte jag!

Jag ville prata lite om en unik typ av kund som trots sin unikhet inte är så fruktansvärt sälsynt på linjen. Denna typen av kund kan jag bara beskriva som beroende av att få detaljer och beskrivningar.

Det är inte helt ovanlig när denna typen av kund ringer att jag får blanda om mina kort halvvägs igenom ett samtal för hen ställer så oerhört mycket frågor om detaljer. Oftast så brukar denna typen av kund vela veta om ett nytt förhållande och specifikt hur den personen ser ut. Jag brukar inte gå in på dom detaljerna i form av att jag kan inte se direkta skönhetsdrag i korten så då blir det en gissningslek med kort som representerar ja och nej.

Jag har absolut ingenting emot när dessa personerna ringer utan ville mer ta mig tiden att hylla deras unikhet

det brukar börja med ett förhållande sen i takt med att samtalet fortsätter så brukar konversationen leda över till hens sexliv. När man gör en spådom om sex så är det något som vi inte bör dra upp själva om det inte är en fråga från eras håll. Jag är väldigt bekväm att spå och att prata om sex så det är aldrig något problem när man ringer till mig men jag vet att där är andra som intte vill veta något om dessa konversationerna så med det sagt så kan du känna dig trygg att veta att om du har frågor om sex så kan du alltid ringa till mig för jag dömer aldrig någon.

Jag hoppas detta var underhållande att läsa och jag ser fram emot att prata med er i framtiden

//Jeppe