Uncategorized

Om jag vore du skulle jag göra så här!

Hej jag känner att det är dags att dela några av mina personliga råd med alla er underbara människor. Jag har vissa saker som jag märker att jag säger ofta. Dom flesta samtalen jag får har oftast med relationer att göra. Jag ställer massa frågor och det är inte för att jag försöker fiska efter information utan så jag kan få veta vad dina personliga motiv är.

Om jag får höra att du sitter i ett dåligt förhållande och ingenting fungerar så måste jag fråga om jag ska göra min tolkning utifrån om du vill rädda förhållandet eller om du vill att ni ska gå skilda vägar?

När det kommer till råd jag ger om förhållanden så vill jag alltid vara ärlig och förmedla vad min kort säger men om du har pratat med mig så säger jag ofta en kanske lite ovanlig sak som många inte gör och det är om jag vore du så skulle jag gjort detta. Jag älskar att dra personliga erfarenheter för att hjälpa dig. Jag vill också eliminera några tvivel du kan få om det jag säger inte var det du hoppades på att få höra. Det är så enkelt att du vänder det jag säger mot att jag inte har någon erfarenhet eller inte förstår dig och dina prioriteringar och då upplyser jag gärna med mina egna erfarenheter.

Jag gillar att ta en ofta överväldigande spådom och ge ett exempel om vad jag hade gjort om jag vore i din situation för att kanske ge dig ett annat mer relaterande perspektiv på din situation. För när jag delar väldigt dramatiskt och kraftfull information så vill jag vara där och vägleda den i rätt riktning så du inte känner dig överväldigad eller som om du inte vet hur du ska ta in den.

Jag kände mig passionerad över detta just idag och därför kände jag för att prata lite om det! Jag hoppas det inte blev tråkigt att läsa utan att det togs som ett sätt för mig att ta något som många är rädda och nervösa för och göra det mer och mer normalt och säkert.

Hoppas ni alla mår bra // Jeppe


Comments Off on Om jag vore du skulle jag göra så här!