Uncategorized

Framtids planering

Hej hoppas allting är bra med er alla?Jag har informerat er om att jag är mitt uppe i att flytta och all packning som tillkommer så allting runt om kring mig är rörigt men väldigt roligt för tillfället.

Jag försöker att vara på linjen så ofta som jag bara kan men tyvärr så är där inte 48 timmar på ett dygn!

Jag har börjat göra upp konkreta planer på vad jag vill dela med er alla och jag har som vanligt valt ämnen som känns realistiska och närvarande i mitt liv just nu det är ofta så att jag behöver någon dag till att reflektera över vad jag vill förmedla till er och hur jag vill lägga upp mina råd osv.

Jag flyttar den första juli så det är lite mer än en månad till dess. Så i och med att det är den tiden kvar så delar jag upp mitt liv i veckor för det är så jag fungerar bäst.

Jag har aldrig haft svårt för att gå in i min mediala zon om det är vad vi kallar det? Haha

utan jag har lyxen av att det ända jag behöver för att kunna vara inloggad är ett ställe och lägga min tarot. Men det är mer att försöka hitta tiden till att kunna sitta ner och vara lugn och vara fokuserad nog för att vara till så mycket hjälp som möjligt som är problemet.

Jag vill inget mer än att vara där för er alla för jag älskar att få prata med er alla det får mig att känna att jag verkligen bidrar med något och att jag kan förändra dåliga stunder till att bli mycket bättre.

Jag kommer skriva mer djupgående längre fram om saker som jag får höra av er gång på gång så som råd i förhållanden och hur man får det att funka och lösa konflikter. Men såna inlägg tar lite mer tid att skriva så dom kommer det lovar jag men det är inte något jag helt hinner med just nu.

//Jeppe

Comments Off on Framtids planering