Uncategorized

En uppdatering

Hej alla mina underbara läsare jag hoppas innerligt att det är bra med er alla?

Jag måste börja med att be om ursäkt för att jag inte var inloggad denna måndagen och tisdagen. Anledningen var att jag har har två nära släktingar som ligger på sjukhus just nu var av en av dom blev inlagd akut så jag satt med henne på akuten hela söndagskvällen. I onsdags så fick jag och min partner veta att vi har fått en lägenhet äntligen, vi har letat efter en lägenhet i sju månader nu och fick åka i väg och skriva kontrakt i måndags. Så där har ni en relativt genomskinlig insyn i hur min senaste vecka har varit. Jag har känt mig så psykiskt slut så jag har inte känt att jag har kunnat vara till någon hjälp alls för någon och det är varför jag inte har varit på linjen för er som har behövt mig? Jag kan i alla fall säga att idag så har jag verkligen laddat mina batterier och är helt redo för att prata med er alla ikväll.

Jag har börjat tänka lite på vad jag ska skriva om längre fram nu när jag ska börja skriva två gånger i veckan istället. Jag brukar låta mina blogginlägg vara inspirerade av saker som händer när jag pratar med er på linjen osv men jag tänker ta lite mer inspiration från mitt liv och berätta om hur jag lever och planerar. Jag har ju det galna perspektivet av att försöka leva ett vanligt liv men att vara medial samtidigt vilket ofta leder till konstiga stunder. Jag kommer definitivt skriva om när jag och min partner flyttar ihop och hur jag kommer bygga upp min lilla örtträdgård och hur jag gör för att få bra vibbar i mitt nya hem.

Jag vill jättegärna att ni skriver om där finns något som ni vill veta eller ni vill att jag ska skriva om! Jag läser alla era fina kommentarer och tycker det är så mysigt när jag ser att ni har skrivit jag älskar er alla och ser fram emot att prata med er ikväll.

//Jeppe


Comments Off on En uppdatering