Uncategorized

Ett beroende av att bli spådd

Jag hoppas allt är bra mer er som läser min blogg jag har under en period provat på att blogga för att se om det var något för mig eller inte. jag har älskar feedbacken jag har fått från er och det har varit fruktansvärt kul så med det sagt så ska jag försöka blogga lite oftare än jag gör i nuläget.

Jag har haft detta ämnet och diskussionen i mitt huvud sen jag började jobba som medium över telefon för jag märkte aldrig samma intensitet när jag hade individuella läsningar med folk som jag gör nu. Jag tror att allting handlar om tillgänglighet och att det är så mycket enklare att plocka upp telefonen och ringa från sitt hem i en lugn miljö än att komma förberedd till mig med lite oro och uppbyggd frustration. Jag vill vara så tydlig som möjligt med vad min åsikt är innan jag spekulerar om det. min åsikt är att dom tjänsterna jag erbjuder är till som ett hjälpmedel, en chans till att få fuska lite för att få vad man vill ha och att kunna uppnå sina personliga mål. Jag dömer ingen under några omständigheter alls jag har ingen stolthet som påverkar mina känslor till dom som ringer mig och jag underhåller inte information även om jag blir förolämpad eller nertryckt under samtalet.

jag har flera underbara klienter som ringer och ber mig om råd och jag får höra då och då att dom säger saker i stil med Jag hörde det av ett annat medium! eller Jag pratade med någon annan som sa något annat än vad du gör! Jag har inget i mot att man konsulterar flera medium om man gör det för att känna sig helt övertygad om att det man säger stämmer. Det tycker jag är en underbar ide om man känner att där är en större spådom som har en stor påverkar och man vill kunna känna att man kan följa den helhjärtat , då är bekräftelsen jättebra. Där finns också motsatsen som jag kallar att man fiskar efter ett svar. jag gillar verkligen inte när det händer för då är samtalet antigen att man vill ha stöd sina planer eller att man endast söker ett svar som passar en själv.

Det är alltid viktigt att fråga sig själv innan man ställer en fråga till ett medium eller jag själv för den delen, att hur kommer svaret på denna frågan påverka mig? Vad händer om jag inte får svaret jag vill? Jag tycker inte om när någon inte får svaret dom ville ha och lägger det på mig och anklagar mig för att vara en bluff eller att jag är oförskämd och otrevlig. jag skriver allt detta som ett litet sätt att upplysa er på för jag försöker alltid hjälpa till på det bästa sättet jag kan men gillar inte att bli utskälld för att jag är brutalt ärlig.

Comments Off on Ett beroende av att bli spådd