Uncategorized

Min klädes ideologi

Jag har ett synsätt som jag applicerar på mig själv varje dag i mitt liv och jag känner mig angelägen och inspirerad till att dela dem med dig. om jag fåt? haha

Jag börjar varje dag med att välja ut vad jag ska ha på mig baserat på hur jag mår och känner att jag vill uppnå och åstadkomma för dagen. Jag har haft perioder i mitt liv där jag har varit plågad av ångest över dem minsta sakerna. Jag har känt att jag inta har varit tillräckligt för att åstadkomma olika saker, just därför utvecklade jag detta sättet att tänka och det är super enkelt och kräver ingen ansträngning alls.

Allting börjar med en tanke om vad jag behöver göra under dagen som sedan följs av en fråga, vem behöver jag vara för att klara av denna dagen? när jag har bestämt mig för vad jag har tänkt att göra så kan jag skapa en karaktär i mitt huvud som kanske kan klara av situationen bättre än vad jag kan och den personen är helt anpassad efter uppgiften och engagemanget framför mig. Jag väljer snitt på kläder som känns passande för rollen för dagen. om jag vill visa upp mig som kraftfull så väljer jag någonting tajt med skarpa figursydda linjer som ger en väldigt betydlig och mäktig siluett.

Om jag känner mig mer jordnära, avslappnad och fria så väljer jag något lösare och gärna mer bekvämlighet i utbudet av snitt. jag skulle nog dras mer mot neutrala jordfärger som ger ett harmoniskt intryck så som brunt eller grönt.

Jag använder speciellt detta tankesättet när jag mår sämre och känner att jag behöver en större Buzz den dagen. Under normala omständigheter så baserar jag mina klädval mer på personlig stil och mitt allmänna humör den dagen haha.

Jag känner oftast när jag gör mig redo för att spå någon att lite obekvämhet eller svärta i plaggen hjälper samtalet för det håller mig på mina tår, bokstavligt. och i takt med det så måste jag verkligen sjunka in i spådomen som jag lägger till mina klienter. jag har enklare att se bortom vad ni vill ha och kan få ett bättre perspektiv av vad ni behöver och kan på så sätt göra mitt bästa i att hjälpa er igenom era svårigheter.

Comments Off on Min klädes ideologi