Andlighet,  Moder jord

Cellminnen och tidigare liv!

Vår kropp är en bank av minnen som lagrats i cellerna genom det vi har upplevt och hur vi har reagerat och agerat i olika situationer i nutid och i tidigare liv. Har vi t.ex. genomgått trauman i tidigare liv så är det mycket möjligt att vi fortfarande bär med oss det i form av blockeringar som hindrar oss att leva våra liv fullt ut. Du kan få hjälp med att läsa av vilka cellminnen du bär på, dels genom regressionsterapi där du med hjälp av hypnos utforskar ditt inre och dina tidigare erfarenheter samt hur du reagerade på dessa, men också genom olika healingmetoder där du får kontakt med dina tankar och känslor.

Hur påverkas cellminnen av omgivningen?

 

Dina cellminnen präglas av din kultur, din familj, var du bor och från dina tidigare liv och om du väljer att jobba med dig själv och ditt inre genom tex mental träning eller t.ex. meditation, så kan du frigöra minnena dvs sortera bort de dåliga som oftast skapar omedvetna beteenden som hindrar dig att må bra.
I vissa fall kan man till och med genom att titta på en persons egenskaper se om en människa är en gammal själ, som t.ex. : Du har lätt för att läsa av andra dvs du känner direkt vilka egenskaper en människa har, och det pga att du genom otal liv har interagerat med så många olika slags människor. Du trivs bra i ditt eget sällskap och behöver dessutom ensamtid där du reflekterar över händelser och ditt inre. Men du är ingen eremit för du är också social när det passar dig. Du har en god relation till dig själv mao du har inget behov av andras godkännande.

Du är dig själv i alla lägen. Ofta kan du ha en känsla av att inte passa in, en känsla av att du är annorlunda. Du känner samhörighet med naturen och du känner den enorma energi du får av den. Det är vanligt att du är en stor djurvän. Du har lätt för att sätta dig in i andras känslor, du har stor empati och ödmjukhet inför allt levande. Andra dras till dig och söker dina råd, de känner av den goda energi du utstrålar och den visdom du besitter. Du hjälper gärna andra och känner starkt för de svaga i samhället, både människor och djur. Du har en stor medvetenhet om att livet ger oss både motgångar så väl som medgångar och kan därför hantera utmaningar på ett bra sätt. Du har ofta en naturlig dragning till andlighet och det är inte ovanligt att du arbetar som professionellt medium, siare, spåkvinna/spåman, drömtydare, klarseende m fl .

Din goda själ har svårt för att säga nej till de som söker råd och hjälp så det är viktigt att du också lär dig att säga ett vänligt men bestämt nej emellanåt, annars riskerar du att bränna ut dig.

Att låta blockeringar i form av gamla cellminnen komma upp till ytan kan ge dig ofantligt mycket och berika ditt liv tusenfalt. Du kan få den nyckel du saknat för att kunna leva ditt liv fullt ut i kärlek och i harmoni.

Kärlek och Ljus
Thilde

Comments Off on Cellminnen och tidigare liv!