Andlighet

Ärkeänglar

Ärkeänglar är namnen på de änglar som är av hög ordning eller hög ställning. Namnen på dessa ärkeänglar finns på ett antal platser i forntida och andlig litteratur. Några av de berömda ärkeänglarna är Michael, Gabriel, Raphael, Uriel, Raguel, Remiel och Saraquael.

Hänvisningar till dessa ärkeänglar finns även i böcker som är lika gamla som 300f.k. Du kommer också att se att nästan hela världens religion tror på ärkeänglarna. Inte bara detta, men andliga böcker tror också att olika ärkeänglar har fått olika ansvarsområden. De har en annan uppsättning befogenheter som de kan använda för att hjälpa individer att göra sitt liv enkelt.

Enligt en gammal teori har varje ärkeängel varit associerad med några av veckodagarna. Det är när deras styrka och kraft hjälper som en guide. Få människor tror att dessa änglar också är förknippade med planeterna i vårt solsystem.

Om du kommer att studera djupt om effekten av dessa änglar i ditt liv, skulle du upptäcka att nästan alla andliga delar av ditt liv berörs av dessa ärkeänglar. Låt oss diskutera några exempel för att förstå deras betydelse i ditt liv. Du måste vara mycket bekant med tarotkorten. Dessa kort används för att få en glimt av individens framtid. Om du observerar dessa kort kommer du att upptäcka att alla kort är förenade med en eller de andra ärkeänglarna.

Denna förening kan vara i ett bildformat av änglar eller i form av planeter och stjärnor som dessa ärkeänglar är associerade med eller reglerar. Det här är bara en del av den andliga behandlingen, och du kommer bli förvånad över att nästan varje typ av andlig läsning påverkas av dessa ärkeänglar. Ett annat exempel på detta inflytande är på solens tecken på individen. Alla tecken har en unik ärkeängel som guide.

Så, med tanke på vikten av ärkeänglar bör du hitta din ärkeängel guide så att du då kan kalla på dem för din hjälp. Om du inte är väl medveten om dessa ärkeänglar kan du alltid ta hjälp av professionella spirituella läsare, de kommer att berätta om din ärkeängel guide och planeten och de dagar som är ärkeängels regeln.