Astrologi,  Mediumskap

Behovet av medial vägledning ökar!

Vi är alla sökare och vi alla har vår tro även fast många förnekar det!
Idag ligger mycket av vår andlighet dolt och gömt i vårt inre iaf för oss som lever i västvärlden. Vad jag menar är att med det växande konsumtionssamhället och med den efterföljande stressade tillvaron så har vi kommit långt ifrån vårt sanna jag och vår intuition. Vardagen gör att vi inte har någon tid för eftertanke och stillhet, vi prioriterar bort möten med vår själ utan en tanke på att det i längden kan leda till obalanser och sjukdom. Vi tror att “bara” vi får köpa en ny bil, ett nytt boende eller ett nytt klädesplagg så blir vi lyckliga och balanserade. Och för att kunna köpa den falska lyckan så måste vi arbeta mer och mer, vilket också innebär att våra barn också får längre arbetsdagar på skola eller på dagis. När sedan våra lediga veckodagar kommer så ska vi hinna med allt annat som vi försakat pga allt för långa arbetsdagar, så när hinner vi ta igen oss? När har vi tid för att möta oss själva? Svar: Den tiden har vi inte! Och även fast vi tar oss viss tid under helgen så är vi allför trötta och stressade för att under kort tid kunna helas och nå själslig harmoni.

Men tack och lov så börjar människor “vakna upp” och se sambanden mellan ett stressande liv och ett obalanserat inre, vilket vi kan se på att allt fler söker sig till personer som har gåvan och kunskapen att förmedla medial vägledning. Vi söker oss till siare, spådamer/spåmän, klarseende, medium, drömtydare som kan ge oss en knuff i rätt riktning mot vårt livsändamål och mot vårt välmående, och det tyder på att universum leder oss rätt och att vi äntligen börjar att “lyssna” på vad vår ande är i stort behov av.

 

Medial Rådgivning

 

Duktiga medium som de du finner på spålive.se eller synskonline.se och andra ljusarbetare kan genom vägledning ge dig viktiga buskap om bl.a. din livsväg och vad du behöver göra för att hålla rätt kurs! Men vad du behöver veta är att du ska se budskapen som just vägledning och att dina val alltid är dina egna dvs vårt jordeliv innebär att vi ska lära och växa utifrån våra egna val och inte andras! Om du kan ta till dig det så kan en medial vägledning vara till stor hjälp för din vandring genom livet och få dig att hålla dig på din rätta livsstig.

Även fast du söker dig till professionella ljusarbetare så är det också viktigt att du jobbar med din egen intuition och andlighet och en bra och viktig start är att du ger tid för din kreativitet, den aktivitet som du brinner för, som gör att du glömmer tiden. Du kan också ta tag i det du alltid drömt om att göra men aldrig vågat pga t.ex. rädsla !
Tänk : Vad är det värsta som kan hända? Svar : Du kanske upptäcker att det inte var din “grej”, men du fick ett svar och du försökte! Mao också ett försök är något som vår ande uppskattar och växer av!

Få medial vägledning och ge din ande, ditt inre den tid som den så väl behöver!

Kärlek och Ljus!
Thilde

Comments Off on Behovet av medial vägledning ökar!